PLASMALIFT / PLASMAPEN

Plasmalift är den mest underskattade behandlingen i skönhetsbranschen. Den hudföryngring man får av den här behandlingen är oslagbar och unik i sitt slag. Du får en ansiktslyft utan kirurgisk ingrepp. Alltså inga ärr! Det finns inget annat sätt att få såna resultat utan att få synliga ärr eller att förändra DIG. Är du nöjd med hur du ser ut men vill endast ha hudföryngring, så som man såg ut i "yngre dagar", innan huden tog stryk av allt runtomkring så är det här behandlingen för dig. Du bör göra fler behandlingar. Ju fler behandlingar desto bättre resultat så klart! Men ingen behandling görs förgäves. Det blir otroligt fina resultat redan efter en behandling. Det är viktigt att komma ihåg att plasmalift förändrar inte hur du ser ut då vi inte lägger in något eller drar i huden på något sätt. Utan detta är en behandling som "spolar tillbaka tiden" ett par år. 

Vi erbjuder stora rabatter efter första behandlingen som en morot för att ge behandlingen fler chanser. 

Plasma Lift är en minimalt invasiv behandling som använder en typ av penna försedd med en liten nål för att leverera värme till huden som stramas åt och slätas ut.
 
Genom att använda en elektrisk gnista för att värma små kolonner i huden, krymper hudfibrerna och kollagenproduktionen ökar, vilket leder till att huden stramas åt och avlägsnar överflödig hud.
Plasma Lift tar bort eller minskar fina linjer, rynkor, ärrbildning, pigmentfläckar, hängig hud på nacke, hals eller mage och bristningar.
Resultaten är endast jämförbara med plastikkirurgi, och i de flesta områden är det permanent. Vissa områden behöver fler behandlingar. Följ oss på instagram för att se bilder och videoklipp på våra behandlingar. instgaram: klinikfredsgatan


Boka tid på 0723076979 eller online 

Du kan ej behandlas om du har följande:

Du är gravid eller ammar.
Har diabetes (kontrollerad diabetes går OM din läkare godkänner det)
Cancer
Hyperpigmentering
Mörkare hudtyper (pga mörkare fläckar som blir bestående, detta är dock väldigt outforskat)
Har aktiv eksem, rosacea, psoriasis, herpes.
Öppna sår, inflamationer eller andra okända hudåkommor på det behandlade området.
Pacemaker
Epilepsi
hepatit

Du bör undvika NSAID läkemedel en vecka innan och en vecka efter behandlingen. Även smärtstillande läkemedel som hämmar inflamationer som innehåller nedanstående verksamma ämnen bör undvikas.

Ibu profen
Diklo fenak
Nap roxen
Nabu meton
Acetyl salicyl syra

Att tänka på före din plasmalift behandling:

Innan du bokar tid för behandling, måste du boka en tid för konsultation. På konsultationen får du information om vad du bör tänka på och vi tittar på din hud för att se att du inte har några okända hudåkommor som omöjliggör behandling för dig. Har du födelsemärken eller andra okända kremelurer på huden som du vill behandla bör du rådfråga med läkare först om de är helt ofarliga. Vi är inte läkare och får inte diagnosera dig.
Linser ska inte bäras under behandling av ögon områden.Till vänster ser ni före och efterbilder på en kund som har gjort magen endast 1 gång och fått detta resultat. 2-3 behandlingar till så är magen helt väck från all löshud och det bästa av allt INGA ÄRR! Ett mycket bättre alternativ än att behöva sövas och genomgå en operation.
Hur går plasmalift behandlingen till?

När du kommer så får du bedövning i form av en salva. Salvan bedövar huden men på vissa ställen/ punkter känns det ändå. Det sticks till fläckvist. När huden är sprucken erbjuds mer bedövning. När vi är färdiga smörjer vi in det behandlade området med våran plasmakräm. Du får skötselråd av oss skickade till dig på sms efter behandlingen.

Kan jag jobba efter plasma lift / plasma pen behandling?

Vi bränner bort hud från dig så det är en god ide att stanna hemma ett par dagar. Man kan givetvis jobba om man inte har något emot svullnaden och märkerna. Men de allra flesta föredrar att behandlas när de ska vara lediga ett par dagar. Dag 5 börjar det värsta oftast att lägga sig.
De första 3-4 dagarna efter din plasmalift kan din hud kännas kraftigt solbränd och du kommer att ha små små bruna fläckar där huden behandlades samt vara svullen och röd. Vi har en speciell kräm som du får med dig hem och använda på den behandlade huden under läkningen. När de bruna fläckarna faller av kan huden förekomma röd eller rosa ett par veckor. Smink kan bäras som vanligt för att täcka upp detta efter ca 5-7 dagar. Du ska använda solskyddsfaktor 50 varje dag i 3 månader för att undvika hyperpigmentering. Se till att ha en bra solkräm hemma före behandligen så slipper du stressköpa något mindre bra. Drick mycket vatten och få i dig mycket vitaminer.

Plasmalift / Plasmapen resultat:

Alla bilder vi lägger upp är resultat på vårat arbete på våra kunder, på våra före och efterbilder försöker vi ta bilder så att kund gör precis samma ansiktsmin och står i samma vinkel på båda bilderna. Ni ser på bilden nedan att kund inte lyfter på ögonbrynet för att lyfta ögonlocket på efterbilden. Vi vill att våra kunder ska ha realistiska förväntningar på behandlingen. Vissa kunder får otroligt bra resultat på en behandling medans andra får göra ett par behandlingar innan de ser samma skillnad.
Nedan ser du lite bilder på våra kunder

Plasmalift / Plasmapen resultat

Behandling av ögonlock och kråksparkar. Resultat efter endast 1 behandling

Behandling av bekymmserrynkan / argrynkan. Resultat efter endast 1 behandling

Behandling av hela ansiktet. Resultat efter endast 1 behandling.