Lashlift & Browlift

Lashlift innebär permanent uppböjning av ögonfransarna som ger ett hållbart, naturligt resultat i upp till 4-6 veckor. Uppböjningen ”öppnar upp” och ramar in ögat vilket kan få dem att se både större och mer intensiva ut.

Browlift är en utmärk behandling för naturliga bryn som är spretiga. Med browlift får du ordning på dina ögonbryn och de lägger sig så som du önskar.

Hur går lashlift & Browlift till?

Jo, precis som när man rullar håret så använder man typ spolar som man lägger på ögonlocken, sen rullar man upp fransarna på spolen, rakt upp och lägger på permanentvätskan (inte lika stark vätska som för håret givetvis). Efter att permanentvätskan har fått verka en stund så tar man bort den och lägger på fransfärg, keratin. 

Browlift fungerar på samma sätt förutom att man inte använder någon spole utan kammar upp brynen i den riktning man vill att de ska ha. 

Ingår fransfärg i lashlift? Ingår färgning i browlift?
Ja, hos oss gör det det.


Skötselråd:

Använd inte rengöring eller makeup på fransarna under de första 24 timmarna efter behandlingen. Då sätter sig permanenten ordentligt. Om fransarna drar upp sig för mycket,  använd rengöring och eventuellt olja för att neutralisera permanenten och för att tynga ner fransarna. 
Brynen borstar du i den riktning du vill ha dem så stannar de där.