Nordic beauty artist

Permanent makeup

 PHICONTOUR


PhiContour / Permanent makeup är en teknik med semi permanent tatuering av eyeliner och läppar.

Formen beräknas utifrån de gyllene proportionerna (Phi 1.618) och ansiktsmorfologin. Läppens symmetri uppnås genom att följa läppens egna linje. Med permanent makeup / PhiContour erbjudes olika tekniker för att korrigera naturfel, men också för att markera konturer. Dessa är i överensstämmelse med de estetiska reglerna.
Vårt mål är att göra korrigeringar i färg och form, utan att se översminkad ut, vi vill öppna så naturlig resultat som möjligt. För att framgångsrikt kunna utföra behandlingen måste huden inte vara i återuppbyggnadsprocess, det vill säga det får inte vara skadat.

 Läpppigment bör alltid matcha läpparnas naturliga färg, medan eyelinern kan vara tex svarta.
 Tekniken är avsedd för alla över 18 år (personer under 18 år måste sällskapas av sina föräldrar) som vill korrigera de estetiska problemen i deras läppar, ögonlock. Smärta under behandlingen är relativ. Rädda personer känner vanligtvis mer smärta, medan andra jämför sådan smärta med den som de känner när de plockar ögonbrynen. Dessutom har kvinnor med mens ökad känslighet för smärta, så det rekommenderas inte att göra behandlingen under den tiden. Det är möjligt att få  bedövningssalva för att helt minska smärtan under behandlingen.

Alla behandlingar görs med sterila, hygieniska och engångsverktyg som erbjuder kunderna den högsta och säkraste standarden.
Trådning

Trådning är ett gammalt knep som kvinnor i mellanöstern och indien använt sig av i tusen år och allt fler och fler upptäcker att det är ett snabbt, smidigt och riktigt snyggt sätt att bli kvitt fjun och små hår i ansiktet och få rensade och fina ögonbryn.

Kostrådgivning

Kosten är det som står för majoriteten av din hälsoutveckling, men ofta det som kan vara den största utmaningen när det kommer till en positiv förändring för ditt hälsotillstånd. Det är mycket man ska tänka på för att få ihop en bra kostplan. Vi skräddarsyr en plan för dig. Det finns olika paket att välja på. För att boka kostrådgivning, smsa oss på 0723076979.

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage har många fördelar! Det kan lindra huvudvärk, göra att du helt plötsligt ser piggare ut och lösa upp muskelspänningar. Massagen gör dessutom att musklerna kan slappna av och ökar samtidigt blodcirkulationen.