Hollywood Peel / Carbon Peel

Hollywood peel / Carbon Peel

Hudföryngrande behandling som gör att porer minskas, pigmentförändringar ljusas upp och produktion av kollagen och elastin ökas i huden. Behandlingen görs ofta som en kur på mellan 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Efter 6 behandlingar bör man vänta 6 -12 veckor innan man startar en kur.

Hur går behandlingen till?

Först rengör vi huden. Därefter apliceras  kol i hela ansiktet. Sedan kör vi med laser i hela ansiktet där vi har aplicerat kol.
När vi är klara torkar vi bort kolen. Därefter masserar vi in huden med återfuktande serum och sen kräm. Vi masserar ut muskelknutar i ansiktet och masserar i ansiktsformande rörelser. Man kan vara lite röd efteråt som med alla ansiktsbehandlingar men det lägger sig efter en stund.  

Kan man behandla fler områden utöver ansiktet?

Ja, man kan behandla hela kroppen med hollywood peel. Rumpa och lår är en efterfrågad behandling. 

Kan man behandla acne / Finnar?

Jajamen, har man aktiv acne så hjälper det välidgt mycket. Det blir ungefärg som när man är utomlands och finnarna torkar ut efter ett par dagar för att sedan flagna bort och huden blir len och slät. Finnarna trollas inte bort direkt efter behandlingen. Precis som när man har solat, utan det tar ett dagar tills sårskorpan från acne/finnen ramlar av, har man acne som orsakas av inre faktorer så är det inte säkert att man får lika stora resultat men du blir ändå slätare och bättre i hyn än innan. 

Då hollywood peeling är kur där man bör göra fler än 1 behadling. Vi rekommenderar 1 behandling med 1-2 veckors mellanrum mellan behandlingarna.
 Priser för ansiktsbehandling och kroppsbehandling 
  • 1 behandling för ansiktet kostar 1500kr 
  • 1 behandling för rumpa och lår kostar 2200kr