Hollywood peel / Carbon Peel

Hudföryngrande behandling som gör att porer minskas, pigmentförändringar ljusas upp och produktion av kollagen och elastin ökas i huden. Behandlingen görs ofta som en kur på mellan 3-6 behandlingar. Efter 6 behandlingar bör man vänta 6 -12 månader innan ytterligare behandling görs.

Hur går behandlingen till?

Först rengör vi huden. Därefter apliceras  kol i hela ansiktet. Sedan kör vi med laser i hela ansiktet där vi har aplicerat kol.
När vi är klara torkar vi bort kolen och lägger på en supermask och du får ligga och koppla av en liten stund. Därefter smörjer vi in huden med återfuktande kräm. Man kan vara lite röd efteråt som med alla ansiktsbehandlingar men det lägger sig efter en stund.  

Kan man behandla fler områden utöver ansiktet?

Ja, man kan behandla hela kroppen med hollywood peel. Rumpa och lår är en efterfrågad behandling. 

Kan man behandla acne / Finnar?

Jajamen, har man aktiv acne så hjälper det välidgt mycket. Det blir ungefärg som när man är utomlands och finnarna torkar ut efter ett par dagar för att sedan flagna bort och huden blir len och slät. Finnarna trollas inte bort direkt efter behandlingen. Precis som när man har solat, utan det tar ett dagar tills sårskorpan från acne/finnen ramlar av, har man acne som orsakas av inre faktorer så är det inte säkert att man så lika stora resultat men det blir ändå slätare och bättre i hyn än innan. 

Då hollywood peeling är kur där man bör göra fler än 1 behadling så erbjuder vi olika klippkort man kan köpa.
 Priser för ansiktsbehandling och kroppsbehandling 
  • 1 behandling för ansiktet kostar 1500kr 
  • 3x kort kostar 2500kr
  • 5x kort korsa 2900kr
  • 1 behandling för rumpa och lår kostar 3200kr
  • 3x kort kostar 5700kr
  • 5x kort kostar 6000kr